Design och Copyright DigitCity.net 2016
Om os

Initiativtageren og agenten til dette forretningskoncept er  Kristian Larsen, som blev gjort opmærksom på, at denne nye 3-hjulet el-knallert var blevet lanceret i Skandinavien i begyndelse af 2016 til en urimelig høj pris.

Forretningskonceptet går i sin enkelhed ud på at tilbyde mindst 1 person i hver eneste kommune i Danmark (98) og Sverige (290), denne el-knallert til importprisen. Altså til hvad det koster at indkøbe den i Kina, fragte og fortolde den, klar til afhentning i Københavns havn ca. 60 dage efter den er bestilt/købt mod, at disse købere til gengæld indgår en Affiliate aftale med Agenten og stiller deres nyanskaffede køretøj tilrådighed for andre at se og prøvekøre, i en periode af mindst 2 år samt uddeler de tildelte nummererede gavekort, og henviser alle interesserede og mulige nye kunder med et gavekort til Agenten.

Affiliates vil så ved salg til en henvist ny kunde med gavekort, få 10% i kommission, af den pris Affiliate selv betalte for sin egen Eltrigo.

Gavekort prisen er fastsat til kun, at dække kommission til affiliate, importprisen, importørens udgifter, administration,  markedsføringsomkostninger og en Royalty til Agenten for at udnytte forretnigskonceptet.

Cykel- og knallert værksteder over hele landet tilbydes lokalforhandler og kundeservice aftale. Med mulighed for at profitere ved straksleveringer og lokal kundeservice.

Forretningskonceptet vil dermed ikke skabe noget overskud til importøren, men resultere i den billigst mulige anskaffelsespris for samtlige kunder (mellem 16 og 95 år) til dette miljøvenlige og energibesparende køretøj, altså for en målgruppe på ca. 4,6 mill. indbyggere i Danmark.